Zomaar enkel plaatjes geschoten onderweg naar Fredeburg, waar we een paar daagjes zijn geweest. Want ja zonder camera gaan we niet hè.
De eerste foto ben ik aan het oefenen geslagen met de lucht, ik was helemaal weg van die wolken. En ook trof ik het natuurlijk dat ik priveles kreeg van Peter die met veel geduld steeds nieuwe dingen (voor mij dan) liet zien wat er allemaal kan binnen de fotografie.


Hoewel ik niet zo met lijnen bezig ben vond ik deze toch eigenlijk wel leuk.

<

En ja de kerktoren moest er ook aan geloven, in het eerst voel je je wel bekeken als je op de grond voor de kerk zit om die van onderaf te fotograferen maar ach alles went en ik dacht bij mezelf: Ze kennen me toch niet en so what! ik wil dat plaatje hebben!

<

Met dank aan mijn lieve, geduldige echtgenoot. Je moet wel een Jobs geduld hebben om zo lang en zoveel uit te leggen tot ik het opgepikt heb.

One option for solving numerous health problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»