Zomaar een Herinnering

12 October, 2011
by Hetty

Vandaag zomaar even een spontane herinnering aan de vakantie. Ik ging door mijn foto’s op zoek naar inspiratie, die ik de afgelopen dagen maar moeizaam te pakken kan krijgen. Daar kwam ik deze mooie foto tegen van Anne Marie die (net als de andere gezinsleden overigens) dapper mee deed met een chi-dans bij ondergaande zon.

Ik had er nog nooit van gehoord, maar het schijnt gebaseerd te zijn op de Chinese filosofie en geneeskunst, met als doel ontspanning, balans en soepelheid. Ik kan je vertellen, ik heb genoten en ook al deed ik zelf niet mee, ontspannen kon ik me zeer zeker wel. Maarja, zeg nou zelf, wat wil je als je daar je kroost dapper mee ziet doen?

How counterfeit remedies end up in our public health system

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*