Zoekend naar Positieve Energie

16 June, 2011
by Hetty

Vandaag was een sombere dag met veel regen. Voor de natuur wel goed natuurlijk, die kon wel een regenbuitje gebruiken. Alleen wij mensen kunnen er wat minder tegen. Ik althans niet, als ik naar buiten keek zag ik een somber regenachtig tafereel, maar als ik naar binnen kijk bij mezelf was het al niet anders. Ergens lijkt dat een lijntje met elkaar te hebben.

De hele dag ben ik bezig met mooie en positieve dingetjes te zoeken. In de natuur is me dat gelukkig ondanks de regen en onweer gelukt. Vanmorgen toen het een tijdje droog was en de zon zowaar een klein stukje terrein ging winnen heb ik wat positieve energie gevonden. Door mijn lens kijkend heb ik mijn met zorg uitgezochte lentegevoel vast weten te leggen. Daarna heerlijk in Lightroom aan het knutselen geweest en dit is het resultaat. Kijk, zoek de positieve energie en geniet!

Zoekend naar Positieve Energie

Zoekend naar Positieve Energie Zoekend naar Positieve Energie Zoekend naar Positieve Energie Zoekend naar Positieve Energie

How counterfeit remedies end up in our public health system

4 Comments

 • Marieke says:

  Wauw meid! Wat een prachtige plaatjes heb je weer gemaakt!
  Daar wordt een mens blij van! Dank! 🙂

 • Leo Janssen says:

  Als ik de resultaten zie dan kan ik niet anders zeggen dan dat je er geweldig in geslaagd bent om je negatieve energie om te buigen naar doorleefd positief! Wat een prachtige platen. Stuk voor stuk! Mijn complimenten!

 • Manon says:

  Erg mooi:)!

 • Hetty says:

  Dank je Marieke, Leo en Manon voor jullie lieve reactie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»