Zeg het met bloemen…of toch niet?

8 March, 2012
by Hetty

We geven allemaal op z’n tijd wel eens een bloemetje, en vooral mannen geven op deze manier vaak een leuke attentie aan vrouwlief. Tenminste in het begin dan hรจ, want later schiet dat er nogal eens bij in… ๐Ÿ˜‰

Zo’n man heb ik ook thuis, die denkt er niet eens aan. Toen we nog niet getrouwd waren kreeg ik iedere week heel lief een roosje. Maar eenmaal getrouwd was dat over. Toen ik eens vroeg waarom dat hij dat niet meer deed zei Peter doodleuk: oh maar ik hoef je nu toch niet meer te lijmen, ‘k heb je nu toch al. En dan vooral dat lachje erbij van de onschuld zelve… ๐Ÿ˜‰

Toch mag ik niet klagen want Peter is eigenlijk een heel originele man. Een bloemetje is leuk, maar ‘t is natuurlijk veel leuker als je iets doet wat niet verwacht wordt. Zo verraste hij me vorige week met een pakketje bij de post. Een pakketje wat ik open mocht maken op voorwaarde dat ik daarna wel aan het werk ging. ๐Ÿ˜‰ Dat heb ik dus natuurlijk netjes beloofd, maar als je weet wat er in zat dan weet je ook (als je me een beetje kent) dat ik de rest van de dag ehh….heel hard gewerkt heb ๐Ÿ˜‰

In het pakketje zat namelijk een iPhone macrolens!!! Hij had een paar dagen daarvoor heel stiekem bij www.telefoonlens.nl dit prachtige minidingetje voor mij besteld. Dus jullie snappen nu wel dat ik heel hard aan het werk ging met mijn iPhone en mijn lensje. En de strijk die er nog lag? Ach ja, die lag de volgende dag nog naar me te grijnzen.

De eerste resultaten zijn hier onder te zien en ik kan jullie vertellen, geef mij maar een vent die dan niet af en toe een boeketje geeft, dit is veel en veel leuker en ik heb er nog langer plezier van ook. En deze keer had ik gewoon dubbel geluk, want we werden onverwachts verrast met een bezoekje van Carolien en die had dus een schitterend boeket tulpen mee, kwam dat even mooi uit.

macroiphonelens macroiphonelens macroiphonelens
macroiphonelens macroiphonelens macroiphonelens
macroiphonelens macroiphonelens

1 Comment

  • Lien says:

    Natuurlijk kan ik het niet laten om even te reageren hihihi. Jouw spontaniteit werd op dat moment beloond met die van mij.. dus een bloemmetje voor je thee :-).
    Moet kunnen en blij dat je ze mooi vond. Net zo mooi als dat de foto’s zijn geworden. Prachtig vind ik een beter woord (uitzondering van de spin brrrr)hihihi… bedankt voor je melding lieve Hetty
    groetjes, Lien

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»