Winter Wonderland 2

29 January, 2013
by Hetty

Tja waar is Winter Wonderland gebleven? Als we nu naar buiten kijken zien we hier en daar nog een hoopje sneeuw wat krampachtig probeerd te blijven bestaan. De dooi is ingevallen en de regen doet heel hard z’n best om het witte wonderlijke landschap te laten verdwijnen. En ook al ben ik geen mens van de kou, toch heb ik dat liever dan deze troosteloze grijze lucht met die regen.

Maar aan alles komt een eind en zo ook aan de winter. Ik hoop dat iedereen er net zo van heeft genoten als ik. En natuurlijk horen daar ook foto’s bij. Ik vond het dit jaar vrij lastig want ik wilde niet de ‘gewone’ winterplaatjes maken, ook al zijn ze nog zo mooi. Ik wilde anders creatief met sneeuw zijn. Hier enkele van mijn sneeuw foto’s, zowel de landschap (toch ook wel dus ;)) als de creatievere plaatjes. En dit alles uiteraard allemaal met mijn iPhone.

En ik weet dat het nog lang niet zover is maar als de sneeuwwinter dan toch voorbij is mag het van mij wel voorjaar worden eigenlijk. Kijken jullie er ook naar uit?

Klik op de foto voor groot formaat.

winter foto's 2013 winter wonderland
winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland
winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland
winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland winter foto's 2013 winter wonderland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*