Verlaat verjaardagsfeestje van Anne Marie

26 October, 2011
by Hetty

Eindelijk gingen van de week de uitnodigingen voor het kinderfeestje van Anne Marie en Emma de deur uit. Allereerst waas Anne Marie aan de beurt.

Ik ben niet zo’n held met kinderfeestjes en ik vind het altijd weer een drama om iets origineels te verzinnen. Allerlei mogelijkheden zijn al voorbij gekomen, maar de meeste kosten best een hoop geld als je met 7 kinderen bent dus dat haalt al een hoop pret weg (voor ons dan).

Na veel ideeën en nog veel meer uren prakkiseren verder hebben we besloten om gewoon het feestje lekker ouderwets thuis te houden en zonder poespas. Na natuurlijk eerst de kadootjes gedaan te hebben is er dus heerlijk uitgebreid frietjes gegeten met een snackje en een ijsje toe. Daarna hebben we de sjoelbak tevoorschijn gehaald om een heerlijk potje te sjoelen, waarbij de jarige gewonnen heeft met 76 punten.

Onderwijl hebben we natuurlijk kiekjes gemaakt en toen ze daarna een tijdje buiten speelden en gelijk een zakje chips naar binnen werkten, heb ik voor ieder kind een kaartje met een actiefoto van het sjoelen uitgeprint met m’n eigen kaartprintertje.

Om het feestje af te maken mochten ze daarna een eierkoek naar eigen smaak versieren met allerlei soort kleurige taartversierselen en de nodige slagroom 😉

kinderfeestje Anne Marie kinderfeestje Anne Marie kinderfeestje Anne Marie kinderfeestje Anne Marie

How counterfeit remedies end up in our public health system

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«