Feest

30 June, 2011
by Hetty

Deze maand is het thema van 12m12p Feest. Ik heb alle kanten op geprakiseerd maar kan er deze maand met geen mogelijkheid een feestnummer uithalen. Een maand waarin zoveel dingen gebeuren of juist niet gebeuren, zoals zorgen in ons gezin qua werk, verlies van ‘vrienden’, rechtzaken die steeds uitgesteld worden en alle andere zorgen die ik hier maar niet allemaal bij naam ga noemen. Ook kwam daar deze week nog een begrafenis bij. Het is meer een maand van incasseren, verwerken en wederom op zoek naar vertrouwen (wat ik nog steeds niet terug gevonden heb) Dat is nu niet bepaald wat je een feeststemming kan noemen, maar eerder een maand van overleven om weer te kúnnen leven.

Dus geheel tegen mijn natuur in wilde ik passen voor deze maand. Het was creadientje die toen ze dat las mij uit mijn eigen tweets enkele ideeën aan de hand deed. Allereerst feest met papa op de motor. Daar kwam ik echter niet uit, zodat het voor mij ook iets acceptabels was. Gisteren tweette ik dat mijn schoonvader jarig was en zoals ik vaak doe heb ik nu ook weer een gedicht gemaakt voor zijn verjaardag. En weer was Antje degene die zei: feest? #12m12p.

Omdat ik die post met het gedicht gisteren al geplaatst heb doe ik dus bij deze post alleen een verwijzing naar mijn invulling van het thema Feest van 12m12p

Tja, soms ziet een ander de dingen even duidelijker en is het fijn dat er meegedacht wordt, bedankt creadientje.

How counterfeit remedies end up in our public health system

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«