Stippen

30 September, 2011
by Hetty

Het thema van deze maand voor 12m12p is dus Stippen. Leuk en grappig thema, alleen ik heb eigenlijk niets met stippen. Maar wat er niet is kun je ook maken natuurlijk, dus mijn radertjes gingen aan het draaien rond alles wat met stippen te maken had. ‘k Heb nog nooit zoveel op stippen gelet geloof ik ;).

Maar de maand vorderde en ik had nog geen idee wat ik zou maken. Maar ineens zag ik mijn waterflesje staan en herinnerde me een koorlid dat met haar klas het etiket van een flesje had versierd met teksten. Daar wilde ik wel wat mee, maar ja, verder….wat moet dat met stippen dan?

Langzaam aan kreeg het steeds vastere vormen en ja hoor ik was er uit: ik ga een etiket voor mijn waterflesje maken met allemaal positieve dingen erop. Woordjes van hoe ik wil zijn en hoe ik een ander graag wil zien. En dat onder het motto: Wees zelf zoals je de ander graag ziet. En al die woordjes: Lief, Mooi, Aardig en noem maar op die zet ik in een rondje (stip). Zo creër je je eigen waterfles met stippen en ook nog een mooie boodschap er bij. Hup aan de slag met waterfles, Photoshop, printen en plastificeren, plakken en klaar is mijn eigen flesje.

12M12P Stippen Positief Water 12M12P Stippen Positief Water 12M12P Stippen Positief Water 12M12P Stippen Positief Water

How counterfeit remedies end up in our public health system

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*