Septemberochtend

1 September, 2011
by Hetty

Vanmorgen ben ik na lange tijd weer eens alleen op fotopad geweest. Niet in de Biesbosch waar ik normaal fotografeer, want daar word ik nu alleen maar opgegeten door de muggen, maar nu meer aan de rand van de Biesbosch aan een landweggetje.

Heerlijk die stilte om me heen, alleen de krekeltjes, de vogeltjes en veldmuisjes hoorde je, en heel in de verte ergens de bewoonde wereld. Een plek dus om helemaal één te zijn met de natuur. En dan hoef je niet altijd de prachtigste libellen te zien (waar ik natuurlijk wel op uit was). Nee, het simpelste vliegje wordt in de zon een mooi insekt, en de afgevallen bloemetjes met hun dauw spreken van de schoonheid van de schepping.

Je moet er alleen de tijd voor nemen om het te zien, er tijd voor maken. Je wordt dan stil van verwondering over zoveel moois wat aan je voeten ligt en vergeet helemaal de tijd. Dat gebeurde mij vanmorgen dus, ik zou maar eventjes gaan. Om een uur of negen ben ik gegaan en ik zou maar even een half uurtje weg….om half elf schrok ik van de tijd.

september ochtend dauw vlinder vlieg september ochtend dauw vlinder vlieg
september ochtend dauw vlinder vlieg september ochtend dauw vlinder vlieg september ochtend dauw vlinder vlieg september ochtend dauw vlinder vlieg
september ochtend dauw vlinder vlieg september ochtend dauw vlinder vlieg september ochtend dauw vlinder vlieg september ochtend dauw vlinder vlieg

What are the recent and forecasted trends in prescription drug

3 Comments

 • Marieke says:

  Wauw Hetty wat super mooi zeg!!
  Als je dit ziet sta je er inderdaad niet zo bij stil hoe mooi het allemaal eigenlijk is..
  Super!

 • Christine says:

  Hallo Hetty
  Ja wat is de natuur toch mooi elke keer als ik met mijn camera op pad ga smorgens heel vroeg dan vergeet ik ook de tijd.
  Er is ook zoveel nog te ontdekken.
  Hele mooie foto’s heb je weer gemaakt en ja je hebt niet altijd geluk om een libelle op de foto te krijgen, maar je hebt nu wel weer hele mooi vlinder foto’s geweldig mooi

 • Hetty says:

  Dank je Marieke en Christine, ja vaak gaan we eraan voorbij omdat we het zo druk hebben, en hoe vaker je kijkt hoe meer je ziet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»