Rood

31 January, 2012
by Hetty

Jawel, het is weer zover. Na 2 maanden helaas verstek te moeten laten gaan, beginnen we dit jaar weer met frisse energie aan een nieuw thema voor 12m12p.

Deze keer is het thema ROOD. Wat betekend rood voor mij? Rood is de kleur van liefde en geluk, dus daar horen mooie dingen bij. Dingen waar je gelukkig van wordt. Lieve waardevolle gebeurtenissen bijvoorbeeld.

Daarop verder bordurend kun je heel veel mooie herinneringen ophalen, die je vast wilt houden. Vast houden om op momenten dat het even niet meezit, je te herinneren en weer de zon doen laten schijnen.

Daarom heb ik voor een rood boekje gekozen, om daar mijn lieve, grappige, leuke maar vooral waardevolle momentjes o.a. in op te schrijven. Zo kan ik als het even tegen zit (wat iedereen wel eens heeft) dit boekje doorbladeren en weten dat er ook mooie momenten zijn. Of het nu een positief iets is in de vorm van dingen of in de vorm van Troost of in de vorm van lieve tweets o.i.d. Het maakt allemaal niet uit, als het je maar door die lastige dagen heen helpt om de zon weer te zien schijnen.

Ik ben helemaal niet zo’n knutselfiguur en heb daarom ook geregeld om mezelf moeten lachen terwijl ik aan het knippen en plakken was met al die roosjes en lintjes en plaatjes. En hoe simpel en goedkoop kan het zijn, alles bij elkaar nog geen 10 euro bij de Action. En ik ga er voor zorgen dat dit boekje meer waard wordt door de mooie positieve dingen die er in komen te staan. 😉

positieve dingen boekje positieve dingen boekje positieve dingen boekje positieve dingen boekje
positieve dingen boekje positieve dingen boekje positieve dingen boekje positieve dingen boekje

1 Comment

  • Lisette says:

    Wat een leuk boekje. Ik ben dol op opschrijfboekjes, doe er alleen nooit wat mee 🙂 Schrijf het maar snel vol met allerlei mooie dingen, want dat heb je verdiend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«