Reptielenhuis ‘De Aarde’

18 May, 2012
by Hetty

Afgelopen week ben ik met Peter en Leo weer naar reptielenhuis ‘De Aarde’ geweest om onze reptielen workshops voor te bereiden. Natuurlijk vonden de mannen dat ik weer een fototoestel in mijn handen moest hebben i.p.v. met m’n iPhone waar ik overigens de vorige keer prachtige platen mee heb gemaakt, zou het jaloezie zijn? 😉

Nee hoor, ik was best vereerd dat ik met de nieuwe Olympus OM-D E-M5 van Leo mocht oefenen. Ik ben net als iedere vrouw niet technisch aangelegd, dus verwacht van mij ook niet zo’n diepgravend commentaar over dit toestel. Ik kan alleen zeggen dat ‘t een super gaaf toestel was. Lekker licht, makkelijk te bedienen en, wat zeker niet onbelangrijk is….super gave foto’s!!

reptielen fotograferen
reptielen fotograferen reptielen fotograferen reptielen fotograferen
reptielen fotograferen reptielen fotograferen reptielen fotograferen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«