Project 52 week 4 Besneeuwd

26 January, 2013
by Hetty

Zoals in deze periode heel voor de hand lag koos Peter als thema: besneeuwd. nu kun je natuurlijk heel veel mooie sneeuw foto’s maken met dit weer. Maarja, ik wil natuurlijk wat anders. Vorige week ben ik al heerlijk aan het stoeien geweest met drankflesjes in de sneeuw, deze foto’s zullen de komende week nog in een blogje verschijnen. Voor het 52 weken project heb ik gekozen voor besneeuwde rozen. Natuurlijk weer zoals gebruikelijk met mijn iPhone en bewerkt met één van mijn favoriete apps. Volgende week maandag komt ook het gezamelijke postje weer op Moor Fotografie. Peter heeft gekozen als nieuw thema: Hand. We zullen eens hard gaan denken wat we daar weer van kunnen maken. 😉

besneeuwd project 52

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«