Project 52 week 25 Macro

22 June, 2013
by Hetty

Tja, deze week was het thema voor de 52 weken wel heel erg leuk voor mij. Macro is al lange tijd mijn ding. Voor dit thema heb ik mijn oog laten vallen op het huishouden van de mier. Ik heb mijn statief uit de kast gehaald, want ook daar wil ik toch wat meer mee gaan doen, die heb ik tenslotte niet voor niets. Met een iPhonehouder voor op het statief kon ik zo de mier goed in beeld krijgen en rustig afwachten op een stukje windstilte en een mooi moment. En ik ben eigenlijk best tevreden. 😉 Enkelen hebben de foto al eerder deze week langs zien komen omdat ik het niet kon laten…

Op Moor Fotografie zijn ook weer onze beide resultaten te zien. Voor volgende week is het thema heel toepasselijk: Regen 😉

Project 52 huishouden van de mier

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»