Project 52 week 19 Fris

11 May, 2013
by Hetty

Deze week had Peter als thema Fris gekozen. Het lerk me wel leuk en ook wel uitdagend omdat ik totaal geen idee had wat ik daar weer van maken moest. Maar nu het zaterdag middag is vind ik het een drama en zit mijn creativiteit steeds verder op slot. 🙁 Na van alles geprobeerd te hebben, zoals op een matteplaat met licht eronder en allerlei achtergronden e.d en vooral nergens tevreden mee zijn, is dit het uiteindelijke resultaat. Foto toch gewoon op mat plexiglas zonder extra licht erbij. Op de achtergrond de kamer vervaagd. Nog met snapseed bijgewerkt zoals wat met blur en drama er over heen en klaar is de foto.

Op Moor Fotografie zijn ook weer onze beide resultaten te zien. Voor volgende week is het thema: Kleuren

Project 52 Fris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*