Project 52 week 16 Groente

20 April, 2013
by Hetty

Deze week was het thema groente aan de beurt. Nou vind ik groente fotograferen niet echt interessant, maar ja je moet er toch weer wat van zien te maken hè? Al snel dacht ik in de richting van paprika, maar toen ik in de winkel kwam viel ik zoals gewoonlijk voor alles wat klein is. Laat er nu toch schattige kleine paprika, tomaatjes en komkommertjes bij de groente afdeling liggen. Ik kwam dus bij de kassa met al die mini groentes en Emma zei tegen de kassière: dat is voor mijn papa. O, zei de kassière, lust jou papa graag paprika? Emma alsof het de gewoonste zaak van de wereld is: Nee mijn papa lust ze niet maar heeft ze nodig voor het fotograferen. 😉 Zo is er dus toch een manier waarop Peter toch blij van groente wordt. Deze foto is met de Kitcam gemaakt en met Snapseed bewerkt.

Op Moor Fotografie zijn komende maandag ook weer onze beide resultaten te zien. Voor volgende week is het thema: Nieuwe generatie.

Project 52 groente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*