Project 52 week 15 Blauw

13 April, 2013
by Hetty

Deze week was het thema Blauw. Deze keer was Peter er eerder uit dan ik. De hele week bleef ik blauw aan ogen koppelen. Ik dacht, als ik nu eens 6 paar ogen fotografeer. Zelf heb ik groene ogen en de rest allemaal blauw (dacht ik), en dan dat combineren met de vraag wie er nu dominant is?

Leuk idee maar je moet alles wel zeker weten dus ging ik een rondje vragen wie wat voor kleur ogen had. Adriëtte was vrij duidelijk, blauw, maar Rogier zei, ik heb blauw/grijze ogen, oef. Toen was Anne Marie aan de beurt, ik heb blauw/groen en nog wat. Tja je voelt al dat mijn idee knap stond te wankelen, maar nòg gaf ik het niet op. Dus ik had al mijn hoop op die kleine spruit gevestigd. En wat zei ons Emma? Heel zeker van haar zaak klonk: Roze mama, ik heb roze ogen…..tja daar stond ik dus, geen unaniem blauw zoals papa, nee nog erger , alle kleuren van de regenboog. *o*

Leuk geprobeerd maar dat werd ‘m dus niet. Daarom heb ik maar besloten om het bij het oog van ‘de meester’ te houden 😉 De ogen van Peter zijn in ieder geval wèl echt blauw en met de iPhone macrolens heb ik er een mooie foto van gemaakt en die met de app ColorEffects zwart/wit gemaakt behalve de iris. Deze heb ik blauw gelaten en nog een klein tikje gegeven om de kleur wat op te halen. Daarna Snapseed er nog even over en klaar was mijn invulling voor het thema blauw.

Op Moor Fotografie is ook weer onze beide resultaten te zien. Voor volgende week is het thema: Groente

Project 52 blauw

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*