Project 52 week 12 Schaduw

23 March, 2013
by Hetty

Tja. Deze week was het thema Schaduw… Dat moet toch lukken zo in het begin van de lente met een mooi lentezonnetje ofzo? Nou dacht het dus niet. Het lentezonnetje is de weg kwijt en mijn inspiratie was ook ver te zoeken. Ik ben Peter meestal dankbaar dat hij het onderwerp kiest, maar deze keer heb ik er toch enkele malen anders over gedacht. Naarmate de week vorderde werd ik er steeds minder blij mee.

Ik moest dus zelf een zonnetje creeëren maar waarmee? Ja, met een lampje. Maar waarop?…toen stond de wagen weer stil. Tot ik van de week uit verveling met het oor van mijn mokje ging spelen en daarnaast met behulp van internet ideeën op had gedaan. Daaruit is deze foto gekomen en zo zie je maar weer dat je verder moet kijken dan je onderwerp, verder dan je thema. Dan sta je versteld van jezelf en je hebt er ook weer een aantal leer momentjes bij. 😉

Onze beide eindfoto’s met de setup erbij zijn weer te zien op Moor Fotografie en voor volgende week is het thema: Fles

project 52 schaduw iPhone iPhonografie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*