Project 52 week 10 Sieraad

8 March, 2013
by Hetty

En zo zitten we met ons Project 52 alweer in week 10, wat gaat dat toch hard. Ik moet zeggen dat het me reuze meevalt tot nu toe. Ik dacht dat het best pittig was om iedere week toch weer een leuke foto te maken die meer is dan een kiekje. Hoe simpeler het thema hoe lastiger om er een foto bij de maken die ook echt meer zegt dan een ‘gewoon’ kiekje.

Deze week ben ik voor mezelf een stap verder gegaan door nu eens niet één van onze gezinsleden te ‘gebruiken’. Een klein stapje uit mijn comfortzone was hiervoor nodig. Ik kwam een tijdje terug dit gezegde tegen maar ik kon er geen mooie plaat bij vinden. Dat kwam deze week natuurlijk supergoed uit met als thema Sieraad, want ik wil zoals jullie wel van me gewend zijn weer dieper kijken in de foto. Gelukkig heb ik een schoonzus met een allerliefst klein peutertje die ik bereid vond om voor me te poseren en zo werd een leuke iPhonografieshoot gepland. Deze foto is met de kitcam gemaakt. In die app kun je gelijk een mooi effect/vignet toepassen.
Maandag verschijnt ons beider interpretatie over dit thema weer op Moor Fotografie en voor volgende week is als onderwerp gekozen voor: gereedschap

Project 52 Sieraad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»