Regen, regen, regen het blijft maar nat vandaag. Echt van dat mistroostige weer, waar zo’n depri gevoel blijft aankloppen om naar binnen te komen. Maar dat willen we niet toch? We willen zon. Ja, een paar keer het voorjaarszonnetje en we zijn eigenlijk al een beetje verpest voor de winter met zijn natte periode.

Toch zullen we het ermee moeten doen. Ik zat vanmorgen naar buiten te kijken en te denken: wat moeten we hier nu weer mee doen. De week die zo slecht begon is ook omgebogen tot mooie dingen (zonnestralen) die binnen kwamen. Dat moet nu toch ook kunnen. Ik wil fotograferen.

Fotograferen? … Ja natuurlijk, dat ik daar niet aan dacht. Regendruppels in overvloed toch? Dus heb ik de macrolens gepakt en heb het negatieve van de druilerige regenachtige dag weten om te buigen naar iets positiefs. Vanmorgen met de boodschappen heb ik ook al roosjes meegenomen om het in huis op te fleuren, dus onderwerpen genoeg toch? Ook al zie je het voorjaarszonnetje er niet op, toch kun je dan ook mooie plaatjes schieten.

Daarna heerlijk in Lightroom bekijken en bewerken, en je hebt voor jezelf van de natte depri regenachtige dag een frisse creatieve dag weten te maken.

Klik op de foto voor groot formaat.

Regen Druppels Negatief Somber Positief Fris Regen Druppels Negatief Somber Positief Fris Regen Druppels Negatief Somber Positief Fris Regen Druppels Negatief Somber Positief Fris
Regen Druppels Negatief Somber Positief Fris Regen Druppels Negatief Somber Positief Fris Regen Druppels Negatief Somber Positief Fris

One option for solving many medical problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

2 Comments

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»