Mijn Laptop

11 January, 2011
by Hetty

Het klinkt misschien voor sommigen heel raar, maar mijn laptop heeft het helaas begeven en ik voel me er behoorlijk door ingekakt. Komt dat nu alleen door die laptop vraag ik me af? Nee, ik denk dat het gewoon de druppel is die de emmer met moeilijke dingetjes even heeft doen overlopen. Het kon er niet meer bij en daardoor zie je alles even heel erg somber. Het werk, m’n hobby, het is zo verweven met elkaar dat het dubbelop gaat.

Naast dat ik op de laptop veel werk doe, is het de afgelopen jaren ook mijn dagboek en mijn vriendin geweest. Klinkt ook raar misschien maar is zeker waar. Mijn laptop wist meer van mij dan menig vriend of vriendin. Ik vertrouw haar al mijn gedachten en hersenspinsels toe, soms schrijf ik wat en wis het later weer. Waarom? Tja waarom… omdat ik het dus van me af heb kunnen schrijven en het niet belangrijk genoeg is om te bewaren. Mijn laptop heeft me aangehoord en dat is even voldoende. Ze hoort me aan, valt me niet af en bewaart al mijn geheimen die ik haar toevertrouw.

Nu moet ik het zonder d’r stellen en dat voelt alsof je boordevol hersenspinsels zit en die niet kwijt kunt. Vooral omdat ik niet weet voor hoelang. De financiën laten het helaas even niet toe om naar de winkel te stappen en te zeggen: doe mij maar een nieuwe laptop 🙁

Je kunt het ook een verslaving noemen natuurlijk. Ik zeg: noem het wat je wilt, ik heb d’r nodig om me compleet te voelen.

Maar ik zou Hetty niet zijn als ik, nadat ik ff toegegeven heb aan deze klaagzang, m’n rug niet zou rechten en zeggen: kom op, we hebben al zat voor ons kiezen gehad en overwonnen, dus dit ook. Als ik dan geen zonnestraaltjes zie, dan ga ik ze wel zoeken. We gaan er tempramentvol tegenaan. Samen staan we sterk en we zijn niet voor niets met Moor Fotografie en Koopplein begonnen.

Dus Peter is heel strijdlustig met een nieuw Ebook over Lightroom bezig (komt deze week online) en ik?…. Ik ga allereerst spullen op Koopplein zetten (jullie ook?), onze beide dromen promoten en achter de schermen mee werken. En niet te vergeten onze fotoshoots een flinke boost geven. We gaan samen heel hard knokken voor ons inkomen door Moor Fotografie en Koopplein uit te bouwen.

One way for solving numerous health problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

5 Comments

 • Fokkio says:

  Als het niet werkt merk je pas hoe belangrijk computer en internet tegenwoordig voor ons zijn.
  Veel succes met beide sites!

 • okkibox says:

  Enige tijd geleden vloog m’n computer in de fik. Gelukkig kon ik nog dezelfde dag met behulp van mijn beste vriend een nieuwe halen. Op zondag notabene helemaal naar Rotterdam. Noem het een verslaving of wat dan ook. Maar ik weet wel beter… het is je vriend(in), je werk én je grote hobby. Sterkte en heel veel succes!

 • Marieke says:

  Joh! Jou laptop ook kapot! Wat kun je je daardoor elllendig voelen he?
  Kan echt niet zonder..
  Leuk hoe je het verwoord, dat je de laptop als je vriendin ziet.
  Ik ga straks eens kijken naar jullie andere site Koopplein, dat heb ik volgens mij gemist!
  Klinkt in ieder geval goed allemaal..

 • Emmy says:

  Ach wat sneu nou!

  heb je broer jan al gevraagt? je weet dat hij zijn hand er niet voor omdraait om de bestanden er van af te halen en te kijken wat er aan mankeert.
  Martijn

 • Hetty says:

  Dank jullie voor de leuke lieve reactie’s. Tja zo zie je maar dat een mens zich wel heel erg afhankelijk maakt van een apparaat hè.

2 Trackbacks / Pingbacks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»