Mijn angst overwonnen? Spinnen!

16 July, 2010
by Hetty

De Spin

Ik ben héél bang voor spinnen maar weet ik eigenlijk wel waarom?

  • Ik vindt ze eng met die poten, maar ik ben voor hem/haar gevaarlijker met mijn 2 benen.
  • Als hij/zij over mij heen loopt kriebelt het maar als ik over hem/haar heenloop….tja dan is het afgelopen met het beestje.
  • Het beestje kan mij niet oppakken en uit mijn huis zetten, ik kan dat wel bij hem/haar.
  • Ik heb een paar macrofoto’s trachten te maken en schrok me rot toen met het inzoomen dat wezentje voor je gevoel in de lens kroop zo dicht zat ik erop, ik vond dat reuze eng maar eigenlijk was ik veel meer een bedreiging voor het beestje dan andersom.

Daarom heb ik heel dapper besloten niet meer bang voor spinnen te zijn en als je ze gaat bekijken via de macrolens dan wordt je er stil van hoe prachtig zo’n klein beestje er toch eigenlijk uit ziet, al die kleine haartjes op dat lijfje en de tekening op dat lijfje. om maar niet te spreken over de ijver waarmee het een web bouwt om zich van eten te voorzien.
Ook heb ik zoals je ziet ontdenkt dat er spinnen zijn die hun jongen bij zich dragen. Is een heel apart gezicht, heb het een weekje aangezien maar toen toch maar besloten dat het mijn huis is en mijn meterkast dus moest de spin opzoek naar een ander onderkomen.

Zou ik dan toch écht mijn angst voor die kleine wezentjes overwonnen hebben?

One way for solving numerous health problems is a on line. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»