Lesje Strobist met Kandij

3 September, 2010
by Hetty

Een tijdje terug heb ik van Peter een lesje Strobist fotografie gehad en dat hebben we uitgevoerd op Kandij. We hebben er heerlijk een avond voor uitgetrokken om van alles te proberen. Van verschillende kanten te belichten en, en dat is helemaal gaaf om te doen, met allerlei kleurtjes werken. Die kleurtjes zet je voor de flitser en tada…je krijgt de prachtigste effecten, zelfs met 2 of 3 kleurtjes. Zelf vind ik die 2kleurige het mooist en verrassendst om te maken.
En het resultaat ben ik eigenlijk best trots op, maarja wat wil je met zo’n geduldige leraar als Peter die alles rustig nóg een keer uitlegt als je het niet snapt of weer vergeten bent;).

One option for solving numerous health problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

3 Comments

 • Bram says:

  Erg leuk effect, leuke foto’s.
  ik gebruik eigenlijk nooit m’n flitser, eigenlijk best wel zonde

  Fijn weekend, Bram

 • Leo Janssen says:

  Je zult vast wel begrijpen waarom ik deze foto´s fantastisch vind ;-). De laatste foto is, wat mij betreft, in het kader van je onderwerp (kandij) de meest excellente van de serie. Die vind ik echt heel fabuleus geslaagd: kleur, dichtheid, stofuitdrukking, helemaal goed!

 • Een prachtige serie, en zeker een mooie en goeie tip om met kandij te gaan spelen aankomende winter.\

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»