Kruiend ijs op Urk

24 February, 2012
by Hetty

Ja, wat moet ik er over zeggen. Er is wat dit onderwerp betreft al genoeg geschreven en ook hebben we een hoop foto’s langs zien komen op alle soort van media natuurlijk.

Toch wil ik er een blogje aan wagen want ja, wat langs kwam waren niet mijn foto’s en ik kreeg er behoorlijk de kriebels van. Ik wilde dit zelf ook zien, voelen en vastleggen. Dus heb ik Peter z’n hoofd gek gezeurd om ook te gaan. Eerst wilde hij eigenlijk niet want -let op- hij heeft een schitterende trucendoos met smoesjes. Enkele daarvan zijn: geen tijd, te koud, te ver rijden en wat dacht je van te lastig met de kids.

Laten nou de kinderen die laatste smoes zelf uit de weg ruimen door aan te geven niet mee te willen. Geen zin en veel te koud, maar ze vonden het prima als we samen zouden gaan.

Dus op de weerapp gekeken wat de vooruitzichten van deze week waren, en die gaf voor maandag het mooiste weer aan. Wel koud, maar met zon. Na de koffie zijn we dus warm ingepakt op pad gegaan richting Urk. En zo mag ik de ervaring van kruiend ijs zien/voelen en fotograferen ook toevoegen aan mijn lijstje ervaringen. 😉

Peter met de camera en ik met mijn favo, de iPhone hebben we een geweldige dag gehad. Koud was het zeker maar we hebben genoten en prachtige foto’s gemaakt, net als zovele anderen, maar deze zijn helemaal van mij! 🙂

kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk
kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk
kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk kruiend ijs op Urk

4 Comments

 • Geerjte says:

  Wauw!!!!
  Ik ben jaloers!
  ja, heb hetzelfde geprobeerd bij mijn man maar zijn trukendoos was ook groot,
  helaas kon ik hem niet overtuigen 🙁
  Prachtig!
  Wat zullen jullie hebben genoten 🙂

 • Wat een mooie dynamiek zit er in deze foto’s. Krachtige contrasten en kleurtonen.
  Ik zag het schip ook voorbijkomen.
  Jullie waren aan de andere kant van de vuurtoren.
  Groet Anneke

 • sylvia says:

  Hay

  Mooie foto’s Hetty.
  Je doet niet onder voor Peter, als het moet kan je hem wel eens vervangen!
  Sorry Peter…..de waarheid is hard 🙂

  mensen ik heb genoten van jullie beide foto’s
  groetjes sylvia.

 • Hetty says:

  Dank je Geertje, jammer dat je je man niet zover kon krijgen, wie weet een ander jaar ;).We hebben zeker genoten.

  Dank je Anneke, dus dan hebben we elkaar misgelopen 😉

  Dank je Sylvia, ik ga heel hard blozen bij zo’n compliment.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Next Post
»