Knutselwerkje op Maandag

20 December, 2010
by Hetty

How counterfeit remedies end up in our public health system

6 Comments

 • Fokkio says:

  Een boeiend knutselwerk. Leuk bedacht en goed gedaan!

 • Hetty says:

  dank je voor je reactie Fokkio

 • Audrey says:

  super mooi knutselwerkje alhoewel het woord knutselwerkje de lading niet dekt. Heel professioneel gecreeerd.

  Wil je ons vertellen hoe je dit hebt gemaakt?

  Groetjes

  Audrey

 • Hetty says:

  Dankjewel voor het compliment Audrey, en ik wil het zeker uitleggen. Dit plaatje is opgebouwd in lagen in Photoshop. Ik heb de foto van een eerdere serie foto’s van m’n dochter genomen en haar eruit geselecteerd en op de achtergrond geplakt. De achtergrond is een bestaand plaatje dat ik speciaal voor dit soort foto’s heb gekocht. hier en daar wat bijschaven en gummen (alles in Photshop) en dit is het resultaat.

 • aad says:

  Prachtige foto. Dat hele photoshoppen zou ik eens moeten gaan leren als ik zie wat voor prachtig resultaat je kunt boeken. Leuk dat je uitlegt hoe je dit gedaan hebt al hoewel ik er geen snars van snap. Helaas.

 • Hetty says:

  Dank je Aad, gewoon beginnen en doen zo ben ik ook begonnen en door het doen leer je veel 😉

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»