Juweeltjes in de vroege ochtend

17 May, 2011
by Hetty

Zaterdagochtend ben ik vroeg uit m’n bed gegaan om een prachtige juffer te kunnen fotograferen, de weidebeekjuffer wel te verstaan. Ik had de dag ervoor het beestje gespot op een wandeling zonder mijn eigen camera.

Samen met Peter en 2 kids (die veel te vroeg wakker waren en mee wilden) ben ik dus op pad gegaan. Helaas vond ik er maar 1 en het resultaat was minimaal. Toch wijt ik een postje aan deze ochtend omdat er ook een ander juweeltje zat. Een prachtige vlinder waar ik de naam niet van weet maar die zo mooi was. Wie de naam weet mag het zeggen.

Vissershang Vissershang Vissershang Vissershang

How counterfeit remedies end up in our public health system

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»