Fotomodel de Slak

27 August, 2010
by Hetty

Slakken….van die slijmerige langzame kruipende die een huisje met zich mee dragen….of prachtige fotomodellen die je alle tijd geven om ze op een sierlijke manier op de foto te zetten?
Voor mij gold het laatste, er zat er ÊÊn op een takje bij onze voordeur en daar heb ik me heerlijk op kunnen uitleven zoals je ziet. Soms leek het gewoon net alsof het diertje je aankeek alsof het vragen wilde: zo goed? of moet ik anders poseren.
En als je zo een poosje met dat diertje aan het ‘werk’ bent ga je het schepseltje nog waarderen ook, alleen dan weer niet op het terras waar je kinderen spelen natuurlijk 😉

One option for resolve many medical problems is a online. Major change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

9 Comments

 • marco says:

  Zo ! wauw !! mooie foto’s van dit diertje.. Erg mooi licht valt er overigens op. De 2e foto spreekt mij het meeste aan, vanwege het mooie licht en de uitstraling van de slak..

 • Ralf says:

  Leuke serie! mijn voorkeur gaat uit naar foto 3. Het beestje lijkt wel verstoppertje te spelen hier. Vind dit de warmst qua kleur. En dit zijn nog eens geduldige modellen.

 • Jay says:

  Mooie foto’s hetty! Jammer van de wat drukke achtergrond. Die laatste foto had waanzinnig geweest als je achtergrond meer onscherpte had.

 • Peter says:

  Ik heb er zelf met m’n neus bovenop gestaan, maar als ik ze nu weer zie… prachtig die lichtval!

 • albert says:

  Complimenten voor de mooie beelden. Je gaat idd zo een beest wel waarderen als je ze een paar minuten volgt. Net national geographic. Mijn voorkeur gaat naar nr2. Geeft het rustigste beeld. Nog even spelen met scherpte en onscherpte en ze zijn goed 😀

 • jeroen cox says:

  Wat een mooie serie, ik zie al een heel verhaal erbij in mijn gedachten, ook lekker scherp.
  groet jeroen cox

 • Hetty says:

  dank voor alle leuke reactie’s

 • Lianne says:

  Mooi zeg… heel erg sfeervol, haha! Beetje herfstachtig, zo met dat nat en die kleuren! Love it!

 • Leo Janssen says:

  Sfeervolle reportage van zoveel schoonheid in vertraging. ‘t Verheft de slak gedurende je sessie even boven de wereld van ‘vraatzuchtig ongedierte’ in de achtertuin 😉

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*