Even heel anders kijken

27 December, 2012
by Hetty

Deze keer foto’s die je niet van mij gewend zult zijn. Ik hou van macro en landschapfoto’s en heb eigenlijk helemaal niets met lijnen…..tenminste dat dacht ik. Tot ik in de auto naast Peter over het water reed op zo’n brug met een stalen constructie. Met (ja natuurlijk) mijn iPhone maakte ik eigenlijk zomaar een plaatje en sindsdien kijk ik steeds meer naar lijnen.

Lijnen vind je overal wel als je goed kijkt. Niet alleen bij zo’n brug maar ook in de natuur zijn ze te vinden, maar ook in huis zijn genoeg lijnen te vinden. Ook hier geldt, kijken is belangrijk. Kijken doet zien.

lijnen lijnen lijnen
lijnen lijnen lijnen
lijnen lijnen lijnen
lijnen

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«