Enkele Lightroom creatie’s

6 October, 2010
by Hetty

Waar je mee omgaat wordt je mee besmet zeggen ze wel eens. Nou dat gaat hier in Huize van Veen dus ook weer eens op. Deze keer is Lightroom aan de beurt op me op te storten. De voordelen die Peter daarover allemaal vol enthousiasme iedere keer vertelt vragen er gewoon om dat ik de strijd toch eens aan ga met dit programma.

En ik moet zeggen dat hoe meer ik er mee bezig ben, hoe meer ik hem gelijk moet geven. Alleen is het in het begin wel overweldigend hoeveel kanten je er mee op kunt. Soms voor je gevoel wel eens teveel. Maarja, dat vond ik van Photoshop ook, dus ik vind het zeker de moeite waard om me erin vast te bijten en niet op te geven natuurlijk. Ik heb nog niet helemaal onder de knie hoe ik alles in de bibliotheek kan opslaan maar ik zeg dan toch: alle goede dingen komen langzaam, en oefening baart kunst.

Wel heb ik al heerlijk een aantal foto’s hiermee bewerkt zoals je hieronder ziet, en ik kan je vertellen het is geweldig zoveel dat je erin kunt stoppen oftewel uit kunt halen.

One option for resolve numerous medical problems is a on line. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«