Einde Schoolvakantie

12 August, 2011
by Hetty

En alweer zijn we nu aan het eind van de zomervakantie. Hier gaan de kinderen maandag weer naar school en krijgt elke dag weer een beetje z’n normale ritme. De twee oudste kinderen hebben nog één week, maar ook dan is het voor hun over en moeten ze er weer tegenaan. Wordt ook wel weer tijd, iedereen verlangt weer naar gewone dagen. Voor de kinderen gaan de vriendjes op school weer een grote rol spelen, en voor ons het werk waar we weer volledig onze aandacht aan kunnen geven.

Het leuke is dat, hoe gezellig de vakantie ook was, leuke dingen doen of lekker niks doen, en lekker uitslapen, de kinderen hebben toch weer zin in school. Ze kijken er naar uit om naar de nieuwe juf of meester te gaan. Hoe zal deze zijn? En zal ik de vorige erg gaan missen? En vooral Anne Marie van ons is bezig met de vraag naast wie ze toch zal komen te zitten. Allemaal best spannend maar ze zijn er weer aan toe. Voor Emma speelt vriendje/vriendinnetje nog niet zo sterk maar wel dat ze een juf krijgt die ook nog eens vlak bij woont.

Voor de oudsten is het toch weer een beetje anders maar ook die kijken er naar uit om hun klasgenoten weer te zien en bij te praten. Spannend is vooral wie bij hen in de klas komen, want de klassenlijst kunnen ze wel uit de brievenbus kijken, zo benieuwd zijn ze er naar. Adriëtte krijgt door haar profielkeuze toch een heel andere klas en ook Rogier gaat een andere richting doen dus ook dat is spannend.

Afijn, wij gaan dus onze laatste vrije weekend in, voor we weer langzaam in het ritme van vroeg opstaan en op vaste tijden eten stappen. En ik kan je vertellen, wij kijken met z’n zessen terug op een fijne vakantie met heel veel mooie dingen, en vooruit naar een energiek en hopelijk zeer productief jaar met ook hopelijk veel mooie dingen. Zowel in werk als in privé.

What are the recent and forecasted trends in prescription drug

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»