Een Hoera en een Dankjewel!!

1 August, 2011
by Hetty

En dan nu eindelijk een hoera!!! Mijn webshop is na een tijd van flinke voorbereidingen eindelijk vanaf vandaag geopend.

Mijn eigen winkel met mijn (onze) mooiste platen die ik op deze wijze aanbied, allereerst op canvas, poster of tuindoek. De komende tijd wil ik hier ook iets gaan doen met mijn gedichten, maar het hoe en wat is nog even een vraag. Ook zullen er van tijd tot tijd nieuwe creaties toegevoegd worden, hou dus de shop in de gaten en wie weet zit er iets voor jou tussen.

Mijn dank gaat vooral uit naar mijn Kanjer die het hele technische stuk heeft geregeld. Dit had ik nooit zelf zo kunnen doen. Peter is voor mij zo’n grote steun en stimulans om me te ontplooien en te doen wat je wel wilt, maar eigenlijk denkt niet te kunnen. Zonder zijn steun had ik deze stap niet zomaar durven wagen. Daarom dankjewel Peter voor alles wat je voor me doet!!

En ook een dankjewel voor mijn lieve twittervrienden die me naast Peter ook aangemoedigd hebben om wat met mijn creaties te doen.

We hopen samen op iets moois en dat kunnen we niet zonder Gods hulp, we hopen (en vragen) of Hij ook hiermee met ons wil zijn en er Zijn zegen over wil geven.

What are the recent and forecasted trends in prescription drug

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»