Dauwdruppels in de mist

21 September, 2010
by Hetty

Vanmorgen was het erg mistig en dat geeft een mooi effect op de natuur. Zo ook op de spinnewebben die deze tijd van het jaar veelvuldig aanwezig zijn. Normaal ontloop ik ze graag en krijg ik er de kriebels van als ik weer eens te dicht bij zo’n web kom of er doorheen loop zodat het beestje weer overnieuw moet beginnen.
Vanmorgen dacht ik daar anders over en heb heerlijk zitten oefenen, en al was er geen zon, toch heb ik wel een paar leuke plaatjes weten te schieten.

One option for solving numerous health problems is a on line. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»