Bloemen uit een Boeket fotograferen

13 November, 2010
by Hetty

Vandaag geen post van mij en eigenlijk ook wel. Gister heb ik al een voorproefje ervan gegeven. Peter heeft gevraagd of ik af en toe een postje op zijn (onze) site te plaatsen. In het verleden heb ik dat ook eens eerder gedaan over Macrofoto’s in Oostenrijk. Nu kon ik het gisteren niet laten om even een klein stukje te laten zien natuurlijk met, de belofte dat er vandaag op Moor Fotografie meer te zien/lezen is.
Bij deze wil ik je uitnodigen om dus mijn post op Moor Fotografie te lezen en het staat natuurlijk vrij om eens verder te snuffelen aan wat Peter te bieden heeft.

One option for resolve many health problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*