Bellenblazen met Glycerine

6 November, 2010
by Hetty

Gisteravond hebben we ons een avondje vermaakt met bellenblazen, glycerine en de camera. Eigenlijk begon de pret ‘s middags al toen ik op pad was voor glycerine omdat dat goeie stevige bellen moest geven. Bij de Kruidvat greep ik mis dus op naar de apotheek. Glycerine? nee die hadden ze niet meer. Ik balen natuurlijk en vroeg waar ik het dan zou kunnen halen.

Toen ik vertelde waar ik het voor nodig had keek ze me met ongeloof aan en begon te lachen. Het klonk natuurlijk ook wel komisch: glycerine om bellen te blazen. Ik voelde me net Tijgertje uit de kinderserie van Winnie de Poeh. We kennen dat allemaal misschien nog wel, Tijgertje die druk bezig is stevig sop voor bellenblazen te maken. Zijn bel werdt uiteindelijk zo sterk dat Winnie de Poeh er niet meer uit kon komen.
Toen zei ze dat ik dan waarschijnlijk glycerol moest hebben, dat bestaat uit 85 % glycerine en die had ze wel staan. Ze deed voor me een klein flesje vol glycerine en het koste maar 1 euro. We hebben er samen best schik om gehad en ze zei nog: je kan dit beter hebben dan dat je man de kroeg in duikt 😉 en het is nog goedkoper ook.

‘S avonds hebben we wat van dit spul door het bellenblaassop gedaan en je merkte duidelijk verschil. Eerst waren de bellen vrij snel verdwenen, maar na een beetje glycerine er in bleven de bellen langer heel en hoefden we niet steeds opnieuw te blazen.Met een paar flitsers erbij en enkele kleurgels erop en je krijgt de leukste effecten.
Hier enkele van de resultaten.

One option for solving numerous health problems is a online. Major change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

4 Comments

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«