Zomertijd

26 March, 2011
by Hetty

Dit weekend wordt de tijd verzet, dus komende avond iets eerder naar bed zeggen we dan. Maar daar komt natuurlijk nooit iets van dus het is gewoon een uurtje minder slaap. En morgen heel de dag de tijd omrekenen, kennen jullie dat? zo van: eigenlijk is het nu nog maar zo laat. Dat is natuurlijk niet zo want het is zo laat als de klok op dat moment aangeeft maar ja wij mensen blijven dat toch doen hè?

Wij hebben gelukkig nooit met het tijd verzetten problemen gehad met het slaappatroon van de kinderen, maar dat ga ik nu gelijk weer afkloppen. Want onze kleinste spruit is nogal eens ‘s nachts in de weer en ‘s morgens héél vroeg wakker dus eigenlijk zou ze nu voor ons gevoel langer moeten slapen maar wat dat betreft maak ik me toch maar geen illusie’s.

Zelf vind ik het heerlijk dat we de avonden daardoor wat langer krijgen zeker als het zonnig weer wordt. Ook dat is natuurlijk onzin, de avonden worden er echt niet langer om maar we kunnen langer van de avond genieten omdat het niet zo vroeg meer donker is. Als het weer warmer kunnen we langer op ons heerlijk terrasje buiten zitten zonder in het donker te zitten.

Zo gaat het leven van binnen de muren zich langzaam verplaatsen naar een leven buiten de muren. Heerlijk op onze terras buiten zitten. En (zoals bij ons) heerlijk de partytent opzetten en zoveel mogelijk buiten koffie drinken en eten, het binnenleven naar buiten plaatsen. Als het prachtig voorjaar/zomer weer is hoor je overal om je heen de mensen genieten in hun tuintjes of het nu begroeid is met prachtige planten of betegeld is het maakt niet uit, men geniet van het mooie weer.

Zo’n voorjaar/zomer willen we natuurlijk allemaal dus we gaan heel hard hopen op een heerlijk zonnige voorjaarstijd waarin ieder op zijn of haar eigen manier geniet, maar eerst dus vannacht een uurtje korter slapen 😉

How counterfeit remedies end up in our public health system

2 Comments

  • Emmy says:

    Dank je, dank je dank je en nog een aantal keren dank je. Dit vergeten we dus ààààltijd. Tja dat wordt een uurtje minder slaap. Want vroeg is het al niet meer. Trusten en fijne zondag! Martijn en Emmy

  • Hetty says:

    Haha ik wist’t ik wist’t, dit moest dus gewoon even voor jullie 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«