Wintermarkt

16 December, 2010
by Hetty

Afgelopen zaterdag hebben we op de Wintermarkt in Poederoijen gestaan. Het is een heel gezellige markt in het dorpshuis om al een beetje in de kerstsfeer te komen. Daar hebben we portretfoto’s gemaakt. Natuurlijk zijn er teveel foto’s gemaakt om ff in een blog te stoppen maar 1 ervan wil ik even in het zonnetje zetten. Het was zo’n prachtig kereltje om te fotograferen, en totaal niet bang voor de camera. Iedere keer als we met de camera dichterbij kwamen, ging er zo’n innemende glimlach op z’n snuitje, héérlijk. Deze kinderen geven je de drive om hiermee door te gaan en we hopen in de toekomst ook deze tak nog meer leven in te blazen.

Kijk ook ff op de Woordloze Woensdag van Moor Fotografie voor nog een ander mooi portret.

One option for solving numerous medical problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

2 Comments

  • Nicole says:

    Mooi portret van een mooi kereltje. Hij kijkt vrolijk uit zijn glinsterende oogjes. Heel geïnteresseerd wat je aan het doen bent.

    Een puntje waar je mss op kan letten. Aan beide zijden loopt de stoelleuning? daar glinsteren de flitslampen in. Je hebt nu aan beide kanten van het koppie een witte stippellijn, door spiegeling van de stoel? Dit kan storend zijn.
    Mss even wegwerken?

  • Hetty says:

    Dank je Nicole voor je reactie. Ik heb er naar zitten kijken en geprobeert het weg te werken alleen ben ik dan bang dat ik juist het stoeltje verpruts.

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»