Waar was ik ook alweer mee bezig…

10 April, 2013
by Hetty

We kennen dat vast allemaal wel. Je bent met iets bezig en dan merk je ineens dat je afgeleid wordt en ben je zomaar met wat anders begonnen.

Ik ken het in ieder geval wel, niet dat ik een chaoot in mijn werk ben, maar als ik aan het werk ben zie ik van alles wat ik wellicht op de foto kan zetten. Zo was ik heel ijverig met de berg strijk begonnen die enorm opgelopen was. Even het water bijvullen, dat gaat natuurlijk nooit zonder knoeien en ja hoor. Op de strijkplank bleven een paar mooie druppeltjes liggen die gewoon eisten dat de strijkbout bleef staan en de macrolens automatisch op de iPhone geschroefd werd en daar ging ik, heel de was was vergeten. 😉

Druppel iPhonografie iPhone

Of ik zit aan de koffie en ondertussen gedachtenloos wat foto’s aan het maken van je mok koffie (voor een koffietweet ofzo ;)). Ik denk en praat namelijk veel in plaatjes. En dan blijkt dat alleen het oor van je mok al heel veel creatieve dingen met zich mee brengt.

Oor van mok iPhonografie iPhone

Zo zie je maar dat de strijk niet eens zo saai hoeft te zijn en de koffie creativiteit met zich mee brengt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*