Twitterborrel in De Teerkamer in Woudrichem

19 November, 2010
by Hetty

Twitterborrel

Gisteren hebben we een twitterborrel in de Teerkamer in Woudrichen gehad. Ik heb wel eerder al eens een tweetup gehad maar dit was toch nog weer heel anders. Deze keer kende ik niemand, een enkeling had ik een dag daarvoor toegevoegd op twitter maar daar hield het voor mij toch bij op, spannend dus.
Deze keer waren het mensen uit heel verschillende hoeken, dus niet zoals een tweetup met allemaal mensen met dezelfde interesses of werk o.i.d.

We reden naar Woudrichem en gelukkig wist Peter waar het was dus we liepen er vrij vlot heen. Je moest een trapje op om in De Teerkamer te komen, voor mij ook een reden om blij te zijn dat ik niet alleen was want dat is even een stap in het duister (voor mij althans). Zelf ben ik niet een type die op mensen afloop voor een praatje uit mezelf dus dan is het binnenkomen ook enger.

Binnen gekomen zagen we gelijk Linda de Jong staan die ik dus al toegevoegd had en ze kwam spontaan naar ons toe en Arjens dus dat was een gezellige binnenkomer. Dan heb je gelijk iemand waar je een gesprekje mee begint en het klikte (ook wel belangrijk natuurlijk).

Daarna hebben we nog een hele tijdstaan praten met Marco en ja dan komt de een even langs zich voorstellen en dan weer ff een ander voor een babbeltje tussen door, of je loopt zelf met wat mensen naar een ander groepje toe en hebt ineens een leuk gesprekje met Marianne Sijberden en met Heloise.

Als ik 1 minpuntje moet/mag noemen is dat wat mij betreft de muziek uit had gemogen of in ieder geval zachter, dat is een belemmering in het praten met elkaar vind ik zelf; maarja wie ben in er smaken verschillen…toch?

Kortom het was een geslaagde avond met heel interessante mensen in een in het gezellige stadje fotogenieke stadje Woudrichem, dus wie weet de volgende keer een fotografische tweetup in het alloude historische stadje.

One option for solving many health problems is a on line. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»