Vandaag hebben we een gezellig twitterpicknick uitje gehad. Berthine B. en Christine S. hebben dat samen op touw gezet en gepland op deze zaterdagmiddag.
De afgelopen week werdt het weer steeds slechter en hielden we een beetje benauwd de weersberichten in de gaten. Gisteren gaven ze 50% regen aan, mm duim duim dus. Nou mensen dat duimen heeft vast geholpen, want al was het soms best fris als de zon zich even terug trok, de regen is uitgebleven tot na de picknick, er viel geen spatje.

Om 13.00 uur was het verzamelen en voordat iedereen er was ben je natuurlijk zo een half uurtje verder. Van af het restaurant ‘De Rustende Jager’ waar we eerst nog wat gedronken hebben zijn we gaan lopen en hebben een heerlijk plekje gevonden in de Drunense Duinen. Dus alle kleden uitgespreid en eten, spelen en kletsen maar. Ik vond het verbazingwekkend en tegelijk ook prachtig om te zien hoe kinderen gelijk een klik hebben. Volwassenen kijken eerst altijd even de kat uit de boom, maar kinderen hebben daar totaal geen last van. Maar ook bij de volwassenen ging het kat uit de boom kijken snel en waren er al snel leuke gesprekjes.

De kleinste kindertjes werden heerlijk vertroeteld met alle aandacht en de andere kinderen konden heerlijk spelen in het zand en af en toe terug komen voor nog wat lekkers van wat paps en/of mams mee heeft genomen. En zeg nu zelf, wat is er leuker voor een kind dan eten en van tafel lopen om je eigen ding te doen. Rond een uur of 5 zijn we weer richting de auto’s gelopen. Moe maar voldaan en zelfs een beetje verkleurd door de zon.

Het leuke van zo’n twitpicknick is dat je mensen die je via twitter volgt op een gezellig ontspannen manier nu eens in het echt spreekt.

Berthine en Christine bedankt voor organiseren van deze gezellig twitpicknick.

Twitpicknick Twitpicknick Twitpicknick Twitpicknick
Twitpicknick Twitpicknick Twitpicknick Twitpicknick
Twitpicknick Twitpicknick Twitpicknick Twitpicknick

De andere foto’s van vandaag kunnen via deze link bekeken worden.
Heb je er moeite mee dat je foto online staat laat het dan even weten, dan kan ik die verwijderen.

How counterfeit remedies end up in our public health system

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*