Twijfel, twijfel,twijfel…

18 February, 2011
by Hetty

Vorige week hebben we Anne Marie een nieuw kapsel gegeven. Het is behoorlijk ingekort en staat haar helemaal geweldig, en ze is er super blij mee. Probleem spriethaar opgelost dus… of toch niet?

Nu vindt iedereen dit kapsel zo leuk en aangezien Anne Marie en Emma hetzelfde haar hebben kun je het volgende wel raden. De een na de ander zegt dat we dat bij Emma ook zouden moeten doen. Maarja die heeft zulk lang haar, wel dun maar toch mooi.

Nu dacht ik slim te zijn en in Photshop het kapsel van Anne Marie op het koppie van Emma geplakt, misschien wel in de hoop om te kunnen zeggen dat het niet staat. Helaas het staat haar echt leuk maar ze toont gelijk een stuk ouder. Ze is dan wel kleuter maar ik hou haar nog zo graag peuter, ik wil de volgende fase eigenlijk nog niet in. Dus we hebben weer wat nieuws om over te dubben. Voorlopig doe ik het met de geshopte foto en laat ze nog even lekker peuteren ach en wie weet.

Hier de paar bewerkte foto’s, de 1ste en 3e zijn kwalitatief niet je van het maar het gaat daarom ook niet om de kwaliteit van de foto dit keer maar om het verschil van kapsel. De 1ste laat zien hoe het zou kunnen worden, nr. 2 en 3 laten zien hoe ze nu is en wat ik er nu dus mee kan.

kapsel kapsel kapsel

One way for solving numerous health problems is a online. Minor change in basic lifestyle, another is How many times have you tried to take Levitra.

5 Comments

 • Berthine says:

  Nu ik deze drie foto’s naast elkaar ziet staan! Zeg ik dat je het bij Emma echt nog niet moet knippen! wat heeft ze op foto 2 en 3 een super lief (kinder)gezichtje!! Vooral op foto3 is het echt een dotje!! En dat is op foto 1 echt weg!

 • Jacqueline says:

  Als je blijft twijfelen,niet doen,krijg je anders alleen maar spijt van.

 • Antje says:

  Ik snap je twijfel, kan je geen advies geven 😉

  ‘t Enige wat ik kan zeggen: voordeel van haar afknippen is dat het vanzelf weer aangroeit! Je weet natuurlijk nooit hoe lang het wordt (of hoe snel)… succes!

 • Mèl says:

  Hoii!
  Allereerst; wat een scheetje!
  Hou haar nog lekker even peuter, dat lange haar staat haar echt geweldig en vooral die 3e foto; heerlijk!!
  Echt; houden zo!!
  Succes!

 • Hetty says:

  dank je wel voor alle reactie’s. Mijn besluit is voorlopig lang haar geworden. Ik vind het nog zo schattig peuterachtig staan en als dat weg is krijg je het niet meer terug, dus nog even genieten van m’n peutertje al is ze dat officieel niet meer 😉

1 Trackback or Pingback

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«