Treffertje van gisteren

18 August, 2011
by Hetty

Gisteren heb ik met onze twee oudste kinderen mijn ouders geholpen met alvast een gedeelte overhuizen. Natuurlijk had ik zoals altijd mijn iPhone op zak, je weet maar nooit toch? Tussen het sjouwen door heb ik enkele foto’s weten te maken van onder andere mijn hardwerkende broer. Bij het maken van een van de plaatjes waarschuwde hij al: “denk er om ik wil niet op internet”.

libel

Nou ben ik ook de beroerdste niet dus ik zal deze plaatjes netjes voor onszelf houden 😉 helemaal omdat onder het kopje thee drinken er een mooie libel bij ons kwam zitten. En Hetty zou Hetty niet zijn als ze dan bleef zitten dus…. Ja dat is niet moeilijk te raden natuurlijk. Vanmorgen heb ik deze foto’s op mijn iPhone bewerkt met de snapseed app.

Tja, natuurlijk had ik graag een foto van mijn ijverige broer gepost maarja, dat zal ik ‘m maar niet aandoen ;P

libel

How counterfeit remedies end up in our public health system

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»