Terugblik 2013

31 December, 2013
by Hetty

Op de laatste dag van het jaar kijken we net als veel mensen terug naar de tijd die achter ons ligt. Een jaar waarin veel gebeurd is zowel mooie als minder mooie dingen. Ik keek ook even terug naar mijn blog van vorig jaar en dacht, ik kan ‘m bijna overnemen. Zo goed past ie voor nu ook. Alleen het stukje van eenzaam voelen niet. Dat hebben we dit jaar heel anders gevoeld. Er zijn weliswaar contacten weggevallen maar er kwamen ook hele mooie contacten bij waar we dankbaar voor zijn.
De minder mooie dingen hebben ook weer positieve dingen mee gebracht. Zo zijn we als gezin maar ook individueel gegroeid.

Het Project 52 is rond en zo leuk gebleken dat we het nog een jaar doen. Ook wil ik zelf via blipfoto een 365 dagen project starten, voor mezelf een hele uitdaging dus.
Op mijn blog heb ik helaas zelf weinig foto’s laten zien, terwijl ik er toch zoveel gemaakt heb, zeker met mijn favoriete lensjes. De reden is denk ik toch wel mijn persoonlijke groei waar is hard voor heb moeten knokken. Ik ga het goed maken door het komende jaar meer te posten en ook hoop ik enkele slideshows te maken van wat er het afgelopen jaar door mij vastgelegd is op de plaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*