Stil

7 December, 2011
by Hetty

Afgelopen maand is het hier heel stil gebleven. Ten eerste omdat ik een pauze in heb gelast na een heel jaar intensief posten. Voor mezelf was het op het laatst best lastig om iedere keer een blogje neer te zetten wat een beetje de moeite waard was. Ook ben ik dan zo’n type die niet snel tevreden is. Soms had ik ook het idee dat het voor de lezer minder leuk werd, gezien het dalend aantal reacties.

De pauze die ik ingelast heb is alleen iets langer dan dat ik zelf wil, want alsof we al niet genoeg shit hebben kapte m’n laptop er weer eens mee. Totdat ik mijn laptop gerepareerd en wel terug heb (als dat tenminste mogelijk is) zal ik me dus moeten behelpen. Deze keer dus via mijn iPhone (wat ben ik nu helemaal blij met dat ding).

Wel heb ik in de afgelopen weken gelukkig weer een gedichtje weten te maken waar ik heel blij mee ben want ook die inspiratie was een hele tijd ondergesneeuwd door alle nodige zorgen rondom ons gezinnetje. Ik hoop dat eerstdaags te kunnen posten.

In het nieuwe jaar hoop ik in ieder geval zeker de draad weer beter op te pakken, alleen worden dat niet meer 6 blogjes in de week.

Verder wil ik mijn trouwe lezers graag hier vandaan alvast hele fijne, gezellige, sfeervolle maar vooral goede feestdagen toewensen, omringd met veel liefde en geluk.

How counterfeit remedies end up in our public health system

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»