Start to Run les 3

16 September, 2011
by Hetty

Vanmorgen mijn derde les starttorun gedaan samen met mijn trouwe maatje Peter. Ik heb bewondering voor zijn geduld om het in mijn tempo op te bouwen, want zo vlug ben ik niet. Ik weet dat hij meer kan en af en toe pakt hij ook een les extra tussendoor, maar hij blijft me trouw in mijn tempo als we samen rennnen en dat vind ik ontzettend lief van ‘m.

Evi sprak over de eerste week die we toch maar even gedaan hadden, goed natuurlijk, maar over die week heb ik 3 weken gedaan omdat ik er tot nu toe maar 1x per week aan toe kom. Toch is het beter zo dan helemaal niet denk ik dan maar en voor mij is het sowieso al een prestatie omdat ik altijd heb geroepen dat ik dit niet kan en niet wilde.

Deze les hebben ik mooi in de wacht kunnen slepen en wie weet kom ik er nog eens aan toe om het 2x in de week te doen, we houden moed en we zetten door!!!

How counterfeit remedies end up in our public health system

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»