Project 52 week 7 Glas

16 February, 2013
by Hetty

Deze week was als thema glas aan de beurt. Nu trof ik dat ik afgelopen vrijdag van de Hema-zegeltjes onze voorraad wijnglazen heb aan kunnen vullen. Ik had er 12 stuks en voordat ze de kast in gingen dus maar eerst fotograferen, wie weet kon ik er wat mee. Ik heb er een prachtige toren van gebouwd, ja en toen… Na enig experimenteren kwam ik toch weer bij mijn kaleidoscope terecht. De prachtigste figuren kon ik er mee maken, maar om toch nog in de foto duidelijk het thema glas uit te laten komen was nog best een gepuzzel. Toch denk ik wel dat me dat aardig gelukt is. 😉 Maandag weer onze beide interpretaties op Moor Fotografie.
Voor de volgende weeek is als thema gekozen: Koffie

Project 52 glas

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«