Project 52 week 5 Handen

2 February, 2013
by Hetty

Zoals vorige week gemeld was, is het thema voor deze week handen. Tot gisteren wist ik echt niet wat ik zou doen, maar in de middag begon een idee op te komen. ‘s Avonds was het concert van ‘Die Jahreszeiten’ door mijn favoriete oratoriumkoor COV ‘Gorkum’. Daar ik zelf (wederom) een pas op de plaats moest maken verraste manlief me met een toegangskaartje waar ik heel blij mee was. Toen bedacht ik hardop dat die handen aan de instrumenten ook mooi waren om dus te gebruiken voor dit thema. Maar jullie raden het al, die drempel om dan in de pauze dat te vragen was net iets te hoog. Maar daardoor bleef het idee van de handen en die muziek wel hangen. Vandaar dat ik een stukje toepasselijke tekst heb opgezocht waarin gezongen werd over de landman die zijn akker gezaaid had en vervolgens ging bidden om vrucht op zijn arbeid.
Maandag zijn onze beide resultaten weer te zien op Moor Fotografie en het thema voor volgende week is: ogen.

Project 52 handen

1 Comment

  • Ellen Hylkema says:

    Ben erg onder de indruk van je foto met de handen. Kun je misschien een tipje van de sluier oplichten hoe je deze foto gemaakt hebt.
    Alvast bedankt,
    Hartelijke groeten
    Ellen Hylkema

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«