Project 52 week 3 Geld

19 January, 2013
by Hetty

Voor deze week was het thema: Geld. Eerst dacht ik aan een rolletje papiergeld of de nieuwe 5 euro munt. Toch kon ik daar niet echt mee uit de voeten. Maar toen bedacht ik dat ik we ooit twee zilveren tientjes hebben gehad van mijn ouders, daar ben ik mee aan de slag gegaan en nog is het resultaat anders dat wat je in de eerste instantie in je hoofd hebt. Ik bleef steken bij het opschrift op de rand van de munt. Bij dit geldstuk staat het er heel duidelijk ingegraveerd, terwijl bij de munten van tegenwoordig (zie vooral de nieuwe 5 euro munt) het er nog wel instaat maar amper leesbaar…

Maandag zal ook Peter weer met zijn resultaat komen wat weer te lezen is op Moor Fotografie. Voor volgende week gaan we ons buigen over het thema besneeuwd.

geld project 52 week 3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Previous Post
«
Next Post
»