Project 52 Week 28 Plaatselijk Gebouw

13 July, 2013
by Hetty

Deze week was het thema Plaatselijk gebouw, en ook hier begin je ergens en eindig je heel anders. Ik was stellig van plan om het Internaat op de foto te zetten. Maar ik ben niet zo’n type die daar voor in het straatje tussen de huizen gaat staan de toerist uithangen, dus deed ik dat vanuit het parkje er achter. Het is een prachtige foto geworden maar niet zozeer van het gebouw maar meer van het geheel met die mooie vijver en de fontijn ervoor. Daarom is mijn keus net als bij Peter, toch gevallen op het gemeentehuis waar ik wat makkelijker en rustiger kon fotograferen.

Op Moor Fotografie zijn ook weer onze beide resultaten te zien. Voor volgende week is het thema heel toepasselijk: Afscheid 😉

Plaatselijk Gebouw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*