Project 52 week 18 Schoenen

4 May, 2013
by Hetty

Deze week was het thema schoenen en zijn we in de weer geweest met kleine schoentjes. In de eerste instantie wilde ik de peuterschoentjes van Peter daarvoor pakken. Toch ben ik na veel wikken en wegen overgegaan naar de nieuwe schoentjes van Emma die nog op de kast stonden te pronken met haar nieuwe tasje. Schoentjes en tas heb ik in het grasveldje hiervoor gelegd. De buurt zal wel gedacht hebben, die worden ook met de dag gekker, zijn er geen insecten dan fotograferen ze schoenen in de natuur. 😉 Daarna heb ik de foto flink bewerkt met snapseed, my sketch en duomatic en dit is ‘m dus geworden.

Op Moor Fotografie zijn ook weer onze beide resultaten te zien. Voor volgende week is het thema: Fris

Project 52 schoenen

2 Comments

  • Ineke dietz says:

    Prachtige sfeervolle (bijna brocante) foto! Ik zou willen dat ík zulke mooie foto’s met mijn iphone zou kunnen maken. Ik houd de workshops in de gaten 😉 vriendelijke groeten Ineke Dietz.

  • Hetty says:

    Dank je Ineke,het is ook heel leuk om te doen en ook verslavend 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*