Project 52 week 17 Nieuwe Generatie

28 April, 2013
by Hetty

Deze week was ons thema Nieuwe Generatie. Ik heb daarom gekozen voor een foto van de nieuwe generatie kikkervisjes. Niet zomaar een plaatje maar één waarvoor ik moeite moest dien. Dat is me gelukt, Peter was bang dat het hem een nieuwe iPhone zou gaan kosten maar dat viel mee. Met mijn iPhone + macrolensje pal boven het water heb ik deze kikkervisjes die nog opgekruld en onbeweeglijk zitten te wachten gefotografeerd. Ze wachten op het moment dat ze groot genoeg zijn om als volgende genatatie de wateren te doorkruisen.
Het thema voor volgende week is schoenen en maandag is zoals gebruikelijk op Moor Fotografie ons beider uitwerking van het thema te lezen.

Project 52 iPhonografie iPhone Nieuwe Generatie Macro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*