Project 52 week 1 Vork

5 January, 2013
by Hetty

De eerste foto van mijn nieuwe project is een feit. Peter heeft het thema voor deze week bedacht en ook besloten mee te doen. Hij met zijn ‘grote’ camera 😉 en ik met mijn kleintje (iPhone) We zijn er vanmiddag allebei mee aan de slag gegaan. Spiegel, glasplaat, papier, lampje en natuurlijk het hoofdonderwerp de vork werd tevoorschijn gehaald. Dit is mijn eindresultaat.

Klein overwinninkje van mij om te melden is dat ik met mijn klein ‘apparaatje’ mijn fotoidee bedacht en uitgevoerd had voordat Peter kon knipperen met zijn ogen. 😉 Op de site van Moor Fotografie zal ook Peter zijn foto volgende week verschijnen. Voor volgende week hebben we ‘drank’ als thema gekozen.

vork project 52 week 1

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*